Εσύ τι έντομα έφαγες σήμερα;

Τα τελευταία χρόνια, παίζει έντονα το αφήγημα της κλιματικής απάτ… εεε sorry, αλλαγής ήθελα να πω, γλώσσα λανθάνουσα, όπου με βάση αυτό το αφήγημα, μπορεί η ελίτ και παίζει μπαλίτσα ελεύθερα σε ότι θέλει. Πως ήταν με τον κόβιντα, που τον βαφτίσαμε long κόβιντα και καλύπτουμε τυχών προβληματάκια που προκαλούνται από κάπου αλλού; Έ, κάπως έτσι. Συνέχεια ανάγνωσης «Εσύ τι έντομα έφαγες σήμερα;»

«Οι γυναίκες θα πρέπει να κολυμπούν γυμνόστηθες στις πισίνες»

Αυτό υποστηρίζει οργάνωση από την Καταλονία. Συνέχεια ανάγνωσης ««Οι γυναίκες θα πρέπει να κολυμπούν γυμνόστηθες στις πισίνες»»

Η αλητεία των καταστημάτων για το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»

Προσπαθούν να βγάλουν εύκολο κέρδος τα καταστήματα; Θα πει κανείς, τι πιο σύνηθες να συμβεί. Συνέχεια ανάγνωσης «Η αλητεία των καταστημάτων για το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»»

Ο σκηνοθέτης του Thor: Love and Thunder τα βάζει με τους κριτικούς

Ο σκηνοθέτης του Thor: Love and Thunder της Marvel, που ανήκει στην Disney, Taika Watiti, έβαλε στο στόχαστρο τους κριτικούς που λένε ότι η τελευταία ταινία με υπερήρωες είναι «πολύ γκέι», δηλώνοντας ότι «είμαστε όλοι queer» για να εξηγήσει την πρόσφατη στροφή του να επικεντρωθεί σε ιστορίες LBGTQ και σχετικούς χαρακτήρες. Συνέχεια ανάγνωσης «Ο σκηνοθέτης του Thor: Love and Thunder τα βάζει με τους κριτικούς»

Ο Dave Chappelle αποκάλεσε την ευλογιά των πιθήκων ως ασθένεια των ομοφυλοφίλων

Ο κωμικός Dave Chappelle φαίνεται ότι δεν μασάει μία τους δήθεν social justice warriors, αφού στο σόου του στη Μινεάπολη την περασμένη εβδομάδα, κατηγόρησε τους επικριτές του ως «τρανσέξουαλ τρελούς» και αποκάλεσε την ευλογιά των πιθήκων ως ομοφυλοφιλική ασθένεια. Συνέχεια ανάγνωσης «Ο Dave Chappelle αποκάλεσε την ευλογιά των πιθήκων ως ασθένεια των ομοφυλοφίλων»

Γιατί η κλιματική αλλαγή είναι… παπάτζα

Σίγουρα θα έχεις διαβάσει ή θα έχεις ακούσεις στα video μου, να αναφέρω αυτήν την δήθεν κλιματική αλλαγή σαν παπάτζα. Συνέχεια ανάγνωσης «Γιατί η κλιματική αλλαγή είναι… παπάτζα»

Η νικήτρια Ουκρανία αρχίζει να χάνει

Η κύρια αφήγηση γύρω από την ειδική στρατιωτική επιχείρηση του Πούτιν στην Ουκρανία είναι μια από τις πιο παράλογες εκστρατείες στην πρόσφατη ιστορία. Συνέχεια ανάγνωσης «Η νικήτρια Ουκρανία αρχίζει να χάνει»

Γιατί επιτρέπουν να έρχονται τόσοι “μετανάστες” εδώ;

Πριν από χρόνια, όταν άρχισε αυτήν η λαθροεισβολή των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, ελάχιστοι είμασταν οι ψέκες που δηλώναμε εναντίον αυτής της εισβολής. Συνέχεια ανάγνωσης «Γιατί επιτρέπουν να έρχονται τόσοι “μετανάστες” εδώ;»